Σάββατο, 31 Ιουλίου 2021

Τρίτη, 10 Μαρτίου 2015 Αμφιθέατρο Maroussi Plaza

Κατερίνα Πραματάρη

Αναπληρώτρια Καθηγήτρια, Τμήμα Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας. Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (ΟΠΑ)

Κατερίνα Πραματάρη
Κατερίνα Πραματάρη

Είναι Αναπληρώτρια Καθηγήτρια στο Τμήμα Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΟΠΑ) και επιστημονική υπεύθυνη της ερευνητικής ομάδας ELTRUN-SCORE (Supply chain and demand management, collaboration and electronic services). Έχει διδακτορικό από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών στα πληροφοριακά συστήματα από το ίδιο πανεπιστήμιο.

Έχει περισσότερες από 100 δημοσιεύσεις σε διεθνή επιστημονικά περιοδικά, συνέδρια και βιβλία με διεθνείς εκδοτικούς οίκους και έχει λάβει πολλαπλές διακρίσεις και υποτροφίες. Έχει εργαστεί στο Ευρωπαϊκό Κέντρο Τεχνολογίας της Procter&Gamble στις Βρυξέλλες στην ανάπτυξη εφαρμογών για μάρκετινγκ και πωλήσεις και στο Τμήμα Μάρκετινγκ της Procter&Gamble στην Ελλάδα. Έχει ενεργή συμμετοχή στην υποστήριξη e-business πρακτικών και πολυετή εμπειρία και εμπλοκή σε ερευνητικές δραστηριότητες που σχετίζονται με εφαρμογή νέων τεχνολογιών.

Παράλληλα με την εκπόνηση της διδακτορικής της διατριβής και την ανατροφή δύο παιδιών, υποστήριξε ενεργά τη δημιουργία μίας B2B e-business startup, ενώ κατά τα τελευταία χρόνια υποστηρίζει ομάδες στην υλοποίηση των δικών τους εγχειρημάτων, μέσα από διάφορες δράσεις στήριξης της νεανικής επιχειρηματικότητας (όπως ο φοιτητικός διαγωνισμός Ennovation ή το Θερινό Σχολείο Επιχειρηματικότητας του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών.)

Ομιλητές

Dr. Will Venters Είναι Assistant Professor in Information Systems στο London School of Economics and Political Science και συγγραφέας του βιβλίου "Moving to Cloud Corporation". Συμβουλεύει σε τακτική βάση τις ευρωπαϊκές αρχές αλλά και οργανισμούς του ιδιωτικού τομέα (έχει συγγράψει μια σειρά reports, σε συνεργασία με την Accenture) σχετικά με την εφαρμογή του Cloud Computing και γι’ αυτό είναι περιζήτητος ομιλητής στα ευρωπαϊκά συνέδρια τεχνολογίας.
Amar Singh Πρόκειται για έναν από τους πλέον αναγνωρισμένους ειδικούς σε θέματα cyber security και data privacy, του οποίου την τεχνογνωσία εμπιστεύονται οργανισμοί όπως οι Siemens, BBC, BP, ATOS, SABMillers, Reuters κ.α. Είναι ιδρυτής του οργανισμού Cyber Management Alliance, Chair του ISACA (Information Systems Audit and Control Association)UK Security Advisory Group, Μέλος της κριτικής επιτροπής των βραβείων του SC Magazine (κλαδική έκδοση για τους επαγγελματίες IT Security) και Mentor σε πολυάριθμους Chief Information Security Officers εταιρειών του δείκτη FTSE 100.
μέσω Skype Mike Kavis Ως ηγέτης της ομάδας που δημιούργησε το πρώτο δίκτυο υψηλών ταχυτήτων στο public cloud της Amazon, o Mike δικαίως θεωρείται πρωτοπόρος στο πεδίο του Cloud Computing. Έχει γράψει το βιβλίο “Architecting the Cloud: Design Decisions for Cloud Computing Service Models (IaaS, PaaS, SaaS)”, με κύριο θέμα τη δημιουργία cloud native applications.
Bola Rotibi Με εμπειρία που ξεπερνά τα 18 έτη, η Bola είναι μια εξαιρετικά έμπειρη και περιζήτητη αναλύτρια, σε θέματα software development technologies & processes και στις τάσεις που διαμορφώνουν την αγορά τεχνολογίας. Το 2008 και 2009, αναδείχθηκε στο top-3 των αναλυτών στο πεδίο του software development από το Institute of Industry Analyst Relations (IIAR).
Κωνσταντίνος Αλεξίου Eίναι μέτοχος και Marketing & Operations Director της ALTEX A.E. που δραστηριοποιείται στον κλάδο της ένδυσης με τα σήματα FUNKY BUDDHA, GARAGE55, H.U.B. supplies, REPUBLIC και 2NDSKIN.
Ιωάννης Αλιγιζάκης Διαθέτει εκτενή εμπειρία στο λανσάρισμα και τη διαχείριση πολύπλοκων IT έργων και εξειδίκευση στα cloud-based applications, ICT operations και στο πεδίο του virtual gaming.
Ανδρέας Αναγνωστόπουλος Με περισσότερα από 18 χρόνια εργασίας στον χώρο της πληροφορικής και των ολοκληρωμένων πληροφοριακών συστημάτων, έχει αποκτήσει εκτεταμένη εμπειρία σε επιχειρηματικές εφαρμογές ERP, CRM, και WMS τόσο στην ανάπτυξη και υλοποίηση τους, όσο και στην υποστήριξη και περαιτέρω εξέλιξη τους, σε έργα στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
Νίκος Ευθυμιάδης Ο Νίκος Ευθυμιάδης είναι Head of Vertical Applications στην Epsilon Net από το 2013.
Πάνος Λεβαντής Κύριοι τομείς δραστηριότητας πέραν του IT management είναι η ανάπτυξη και υλοποίηση συστημάτων ανάπτυξης αγοράς, Business Intelligence και Mobility και εφαρμογή καινοτόμων λύσεων.
Κατερίνα Πραματάρη Είναι Αναπληρώτρια Καθηγήτρια στο Τμήμα Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΟΠΑ) και επιστημονική υπεύθυνη της ερευνητικής ομάδας ELTRUN-SCORE (Supply chain and demand management, collaboration and electronic services).
Αριάνα Πολυβίου Η Αριάνα Πολυβίου είναι υποψήφια διδάκτορας στο Τμήμα Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Η διδακτορική της διατριβή μελετά τη διαδικασία λήψης αποφάσεων για θέματα cloud στις επιχειρήσεις.
Διονύσης Σταυρογιαννόπουλος Ο Διονύσης Σταυρογιαννόπουλος ξεκίνησε τη συνεργασία του με την IBM το 2006. Σήμερα είναι Senior Software Architect στην IBM για την Ελλάδα και την Κύπρο και είναι υπεύθυνος για την υπόδειξη των κατάλληλων λύσεων με στόχο την κάλυψη των αναγκών των πελατών.
  • ΜΕΓΑΛΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ
IBM
  • ΧΟΡΗΓΟΙ
  • ΜΕ ΤΗΝ ΤΙΜΗΤΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ
  • CONFERENCE EXPERIENCE SPONSOR
  • COMMUNICATION CONSULTANTS
  • ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΚΤΥΠΩΣΕΩΝ