Σάββατο, 31 Ιουλίου 2021

Τρίτη, 10 Μαρτίου 2015 Αμφιθέατρο Maroussi Plaza

Χορηγοί

 • ΜΕΓΑΛΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ
IBM

Η IBM είναι μια εταιρεία καινοτομιών που στόχο έχει την παροχή ουσιαστικής επιχειρηματικής αξίας σε επιχειρήσεις και οργανισμούς σε όλο τον κόσμο, αξιοποιώντας την τεχνολογία και αντλώντας από τις δυνατότητες των κορυφαίων Συστημάτων, προϊόντων Λογισμικού και Υπηρεσιών που διαθέτει. Η IBM δραστηριοποιείται στην Ελλάδα από το 1937 και έχει συνεισφέρει σημαντικά στην επιχειρηματική και τεχνολογική κληρονομιά της χώρας.

 • ΧΟΡΗΓΟΙ

Η EPSILON NET A.E. είναι ένας ταχύτατα αναπτυσσόμενος όμιλος εταιρειών, ο οποίος δραστηριοποιείται από το 1999 στους τομείς της Πληροφορικής, της παροχής ολοκληρωμένης ενημέρωσης και της κατάρτισης σε θέματα που άπτονται της εργατικής και φορολογικής νομοθεσίας και νομολογίας. Απασχολεί πάνω από 300 εργαζόμενους και είναι εισηγμένη στην Εναλλακτική Αγορά του Χρηματιστηρίου Αθηνών. Τα προϊόντα του ομίλου εμπιστεύονται περισσότεροι από 26.000 πελάτες σε όλη την Ελλάδα και περίπου 95.000 χρήστες.

Η EPSILON NET, μέσω της νέας θυγατρικής της Epsilon HR, αποτελεί τον αρτιότερο πάροχο ολοκληρωμένων λύσεων Διαχείρισης Ανθρωπίνων Πόρων και προσφέρει ένα μοναδικό portfolio πληροφοριακών συστημάτων HR σε συνδυασμό με την ενιαία διαχείριση υποσυστημάτων ωρομέτρησης και Employee Self-Service. Συνολικά, οι εφαρμογές της Epsilon Net και οι υπηρεσίες ενημέρωσης του εργατικού της κόμβου χρησιμοποιούνται πάνω από 4.500 επιχειρήσεις, ενώ περισσότεροι από 1.000.000 εργαζόμενοι αμείβονται μέσα από τις εφαρμογές Payroll & HR.

Network inside the Cloud
H Med Nautilus GR, θυγατρική Πολυεθνική εταιρεία του Ομίλου της Telecom Italia Sparkle, είναι η μόνη εταιρεία στην Ελλάδα όπου διαθέτει τρία ιδιόκτητα data centers (DC) χωρητικότητας 8000² τμ, (Μεταμόρφωση, Κορωπί και Χανιά) όπου έχουν την πιστοποίηση ISO 27001, όπως και την ISO 9001/2008 και έχουν κατασκευαστεί σύμφωνα με τις προδιαγραφές του Tier IV DC. Η καινοτομία τους είναι ότι συνδυάζονται με το παγκόσμιο δίκτυο της Telecom Italia, του 5ου μεγαλύτερου Τηλεπικοινωνιακού Κολοσσού στο κόσμο, υπηρεσίες public Cloud και ταυτόχρονα υπηρεσίες δεδομένων όπως Collocation, Disaster Recovery και Internet Feed. Για την κτιριακή ασφαλή προστασία τους, η εταιρεία έχει πάρει μέτρα φυσικής ασφάλειας, ενώ όσον αφορά στο θέμα των υποδομών έχουν εγκατασταθεί όλα εκείνα τα συστήματα που απαιτούνται, ώστε να παρέχεται η πλέον έγκυρη και έγκαιρη προστασία σους εταιρικούς πελάτες.

Η NetU αποτελεί κορυφαίο οργανισμό λύσεων και υπηρεσιών Τεχνολογίας και Πληροφορικής στην Ανατολική Μεσόγειο, με γραφεία σε Κύπρο, Ελλάδα και Σερβία. Η NetU ιδρύθηκε το 1991 και σήμερα έχει πελάτες και ανεπτυγμένη δραστηριότητα σε Μέση Ανατολή, Αφρική και Ασία. Η NetU είναι αντιπρόσωπος της Oracle NetSuite, της Infor και της Salesforce σε Ελλάδα, Κύπρο, Σερβία και παρέχει κορυφαίες και πρωτοποριακές λύσεις επιχειρηματικού λογισμικού ERP, CRM, BI, EPM, Reporting κ.ά.

 • ΜΕ ΤΗΝ ΤΙΜΗΤΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ
 • CONFERENCE EXPERIENCE SPONSOR

Conferience is an interactive web-app facilitating direct interactive possibilities among speakers and audiences for events such as: lectures, presentations, conferences, polling, training courses, seminars, focus groups, research & (executive) meetings.

 • COMMUNICATION CONSULTANTS

Η Verity Communications είναι η ανεξάρτητη και εξειδικευμένη εταιρεία που δημιουργήθηκε από ανθρώπους με σημαντική εμπειρία στον χώρο της επικοινωνίας. Η Verity ειδικεύεται στις αγορές της Πληροφορικής & Τηλεπικοινωνιών, της Εκπαίδευσης, των Φαρμακευτικών & Ιατρικών Προϊόντων, Βιοτεχνολογίας & Κλινικών Μελετών, και των Μεταφορών & Logistics, προσφέροντας προγράμματα corporate/executive/internal communication, διαχείρισης εκδηλώσεων, product management, lead generation, storytelling & professional writing, διαχείρισης κρίσεων, digital marketing & social media, εξαγωγικού marketing κ.α.

 • ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΚΤΥΠΩΣΕΩΝ

Η PressiousArvanitidis, μία από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρείες εκτυπώσεων στην Ελλάδα, με ηγετική θέση στον κλάδο, σύγχρονα τεχνολογικά μέσα, πιστοποιημένο έλεγχο ποιότητας και στελέχη με υψηλή τεχνογνωσία, αποτελεί εδώ και χρόνια τον πολυτιμότερο συνεργάτη μεγάλων ελληνικών & πολυεθνικών εταιρειών. Χάρη στη δυνατότητα που έχει να προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις έντυπης επικοινωνίας, επιβεβαιώνει εμπράκτως την εταιρική της υπογραφή “Print your mind”, αφού υλοποιεί εκτυπωτικά, με υπευθυνότητα και σεβασμό προς το περιβάλλον, «οτιδήποτε έχουν οι πελάτες της στο μυαλό τους».

 • ΜΕΓΑΛΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ
IBM
 • ΧΟΡΗΓΟΙ
 • ΜΕ ΤΗΝ ΤΙΜΗΤΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ
 • CONFERENCE EXPERIENCE SPONSOR
 • COMMUNICATION CONSULTANTS
 • ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΚΤΥΠΩΣΕΩΝ